De meerwaarde die ik als geboren en getogen Spaanse bied, is het ook leren van de nuances van de taal zoals je ook in het Nederlands hebt. Denk bijvoorbeeld aan uitdrukkingen en woordgrapjes. Bij mij leer je Spaans zoals de Spaanstaligen dagelijks met elkaar praten.

Je leert je bij iedere gelegenheid juist uit te drukken, bijvoorbeeld bij zakendoen, een date, op reis, maar ook bij de dagelijkse bezigheden. Ook de verschillen tussen het Spaans uit Spanje (castellano) en “Zuid-Amerikaans – Spaans” kan ik je bijbrengen.

Ik kleur mijn lessen met verhalen en ervaringen uit het Spaanse leven en ik vind het leuk om de mensen die naar Zuid - Amerika gaan de cultuur en de geschiedenis bij te brengen.

Ik gebruik verschillende lesmethoden zoals Con gusto, Colegas, ¿Cómo no?, Por supuesto, Caminos, Gente, Gente Jóven, Sueña, Así Es en Avenida. Deze vul ik aan met (zelfbewerkte) DVD's en lesfragmenten met muziek, nieuws en filmfragmenten.

Om mijn leerlingen te blijven motiveren vul ik mijn lessen aan met kaartspellen, liedjes, bingo, (roddel-)bladen, dobbelstenen, scrabble etc.

 

Wil je een gratis proefles bijwonen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

 

                                       

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenties

 

 

 

 

Faciliteiten

 

 

 

 

 

 

 

last updated: 24-01-2013