Ik geef les in de Spaanse taal aan alle niveaus, aan studenten die als hobby of uit liefhebberij de taal willen leren, maar ook voor zakelijke doeleinden. De lessen zijn hier natuurlijk op aangepast. De lessen worden gegeven op jouw niveau, waarbij ik de volgende niveaus onderscheid:

Beginners niveau 1

Op dit niveau kan iedere beginner instappen, zowel mensen die nog niets van de Spaanse taal weten, als mensen die al een paar woorden kennen. Aan het einde van deze cursus kunt je je redden in een Spaanstalig land: je zult boodschappen kunnen doen, eenvoudige correspondentie kunnen voeren (per brief maar natuurlijk ook per internet / e-mail) en simpele gesprekken kunnen voeren.
Ook leert je iets over de gebruiken in de Spaanse cultuur en als je dat wilt de Zuid – Amerikaanse cultuur. Deze cursus eindigt op het niveau waar de volgende cursus Beginners niveau 2 begint, zodat je als je wilt, door kunt gaan met het machtig worden van de Spaanse taal.

 

Beginners niveau 2

Als je al wat meer bekend bent met de Spaanse taal en natuurlijk als je doorstroomt uit de cursus “Beginners niveau 1”, is deel 2 een goed aansluitende cursus. In deze serie lessen gaan we andere tijden aanpakken (verleden tijd en toekomstige tijd) en breiden we je vocabulaire uit zodat je uitgebreidere en meer diepgaande gesprekken kunt voeren. We oefenen zowel schriftelijke als mondelinge communicatie, en allerlei situaties zoals bijvoorbeeld een trouwfeest, een restaurantbezoek, vakantiesituaties of doktersbezoek. Natuurlijk kun je ook situaties aandragen die voor je van toepassing zijn, dan gaan we daarmee oefenen. Ook in deze cursus kan ik je als je wilt, meer of minder vertellen over de culturen van Spaanstalige landen. Op deze manier raak je meer bekend met deze landen en de mensen die daar wonen.

 

Gevorderden niveau 1 - 2- 3

Vanaf dit niveau vinden de lessen zoveel mogelijk in de Spaanse taal plaats. We gaan door middel van gesprekken over allerlei onderwerpen oefenen in de toepassing van de verschillende tijden en de geleerde woordenschat. Je kunt gebruik maken van mijn collectie Spaanstalige boeken, films en muziek om te oefenen waarna wij de boeken of films kunnen bespreken. Aan het einde van deze cursus ben je door je uitgebreide woordenschat en kennis van de grammatica in staat om zowel in de privé als in de zakelijke sfeer te corresponderen en gesprekken te voeren. Je zult ook in beide soorten situaties meer begrip krijgen van de specifieke normen en waarden van je Spaanstalige gesprekspartners.

 

Conversatielessen

Als je na de Gevorderden cursussen nog een stap verder wilt gaan, zijn conversatielessen zeer geschikt. In deze lessen bespreken we (geheel in het Spaans!) allerlei onderwerpen. Deze onderwerpen kun je zelf voorstellen, en anders kan ik putten uit een grote “voorraad”!

 

Privélessen

Wil je liever privélessen volgen? dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor stellen reken ik zelfs speciale prijzen!

 

Flexibiliteit

De bovenstaande cursussen kunnen zowel in een groep als individueel worden gegeven. Ik ben flexibel met tijden om zo efficiënt mogelijk met jouw tijd (en geld!) om te gaan.

________________________________________________________________________________

 

Wil je een gratis proefles bijwonen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenties

 

 

Faciliteiten

 

 

 

 

 

 

 

last updated: 24-01-2013